Individuele Coaching

9,3
  • per dagdeel

Soms ben je door je agenda of positie niet in de gelegenheid om een groepstraining op het gebied van spreken voor een groep, spreekangst of Leadership Presence te volgen. Of je worstelt met onderwerpen die overlap hebben met allerlei verschillende trainingen zodat onduidelijk is welke training de beste oplossing biedt.

In al deze gevallen is het individueel werken met een presentatiecoach een uitkomst. Je krijgt maatwerk en zet zo in korte tijd grote stappen.

Presentatie coaching op maat

Een individuele coaching sessie bestaat in de regel uit één of meerdere dagdelen van 4 uur.
Op verzoek kan er langduriger contact onderhouden worden met de presentatiecoach. Denk hierbij aan telefoongesprekken of Teams meetings over een langere periode.

We zetten alles op alles om jou je doel te laten halen. Na een presentatie coaching sessie blijft de coach beschikbaar voor vragen of eventuele problemen. Zo heb je altijd een expert in de buurt waar je zaken tegen aan kunt houden.

 

De meeste klanten kiezen ervoor om naar ons kantoor te komen. Hier werken we in een rustige, inspirerende omgeving die voorzien is van alle faciliteiten. Het is ook mogelijk om online of in een hybride vorm coachingstrajecten te volgen.

De individuele presentatie coaching is de meest flexibele vorm van training. Daardoor is het bijna altijd mogelijk om de coaching op een agenda-technisch gunstig moment in te plannen.

Bij coachings rond lunchtijd verzorgen wij een lunch.

Waarom individuele coaching?

  • Intensieve maatwerkcoaching waar je je doelen mee haalt
  • Afgestemd op jouw agenda
  • Persoonlijk contact met betrokken coach

De Tuinkamer

Arnhem

De Tuinkamer bevindt zich in ons eigen monumentale kantoorpand op steenworp afstand van het Centraal Station en het beroemde stadspark Sonsbeek. Het centrum met restaurants ligt om de hoek en in de straat bevindt zich een sfeervol hotel voor overnachtingen.

Lees meer over De Tuinkamer. Link opent in een nieuw tabblad

Is dit de incompany die je zoekt? Neem contact op!

Meer informatie

Interesse?

Meer informatie

Liever individuele coaching?

Bel ons op +31 (0)26 446 30 02 of mail ons via info@nobbemieras.nl.