Thought Leadership Incompany

9,3
  • 1 dag

Thought leaders zijn een autoriteit op hun vakgebied. Ze bieden richting, vooral in branches die in beweging zijn. Ze onderwijzen. En ze hebben ambitieuze doelen: ze willen de wereld veranderen.

Een thought leader word je niet zomaar. De drive om ideeën te verspreiden moet er al zijn. Experts die deze drive missen, observeren en reageren wel, maar worden niet snel betrokken bij nieuw beleid. Thought leaders krijgen deze positie wel. Ze leiden door voorop te lopen – door ideeën te herkennen en te verwoorden voordat ze door anderen opgepikt worden. De training Thought Leadership van Nobbe Mieras biedt experts en leiders de praktische tools om voorop te kunnen lopen.

De training Thought Leadership

Thought leadership staat of valt met dat ene grote idee. Maar hoe krijg je dit idee helder, en hoe zorg je ervoor dat het ook opgepikt wordt? Met andere woorden: hoe maak je een verhaal dat blijft hangen en resoneert? Tijdens deze training dagen we de deelnemers uit om groot te denken, en leren ze hoe ze hun idee om kunnen zetten naar een aansprekend verhaal. Iedere deelnemer start met een enkele gedachte, en eindigt met een eerste versie van zijn of haar verhaal.

  • Je leert de zes eigenschappen van de thought leaders kennen, en ontdekt welke je nog mist.
  • Je begrijpt de principes van envisioning, en verwoordt door middel van een paar heldere stappen jouw eigen grote idee.
  • Je leert alle principes van Storydesign kennen: snel en effectief verhalen ontwerpen voor verschillende doelgroepen met verschillende belangen.
  • Je past Storydesign meteen toe op je eigen idee. Hierdoor bouw je een aanstekelijk verhaal wat doorverteld gaat worden.
  • Je deelt je verhaal met de groep en ontdekt wat jouw gedachtengoed teweeg brengt bij het publiek.

"It has exceeded my expectations! Very happy with content , instructors, way the course was designed , and the level of active interaction."

Chapter Lead

Financiële instelling

Praktisch

Deze training Thought Leadership duurt een dag.
We werken in groepen van 6 deelnemers op een locatie naar keuze.
Het is mogelijk om de training op onze eigen trainingslocatie in Arnhem te laten plaatsvinden.

Zoek je een kortere of langere incompany training?
Een workshop of lezing over dit onderwerp voor een grotere groep?
Neem vrijblijvend contact met ons op en we leggen je uit hoe je dit programma op maat kunt maken voor jouw organisatie.


Overleg met een consultant? Meld je hier aan.

Meer informatie

Interesse in deze Incompany training?

Meer informatie
Je ontvangt binnen een werkdag een reactie

Liever individuele coaching?

Bel ons op +31 (0)26 446 30 02 of mail ons via info@nobbemieras.nl.