Storydesign en Storytelling – 1 dag

9,3 (53 ervaringen)
  • 1 dag
  • € 895,-
  • 6 deelnemers

Je bent als professional voortdurend bezig om te beïnvloeden en te overtuigen. Je bent inhoudelijk sterk, maar hoe breng je het zo dat je anderen ook meekrijgt? In deze Storydesign en Storytelling – 1 dag training leren we je de grondbeginselen van ijzersterke communicatie. Je krijgt handvatten om jezelf online, aan tafel of in een vergadering goed te positioneren en jouw verhaal echt te laten landen.

Na deze training

  • Snap je hoe je verbaal een sympathieke en sterke indruk achterlaat
  • Kun je voorstellen, pitches en praatjes ontwerpen die overtuigen
  • Weet je hoe je de grondbeginselen van Storytelling toepast, waardoor je boeiend vertelt

De basics van overtuigen

Ken je dat? Je zit in een vergadering waarin gevraagd wordt om een toelichting op jullie voorstel. Terwijl jij peentjes zweet neemt je collega het woord over en schudt soepeltjes een verhaal uit de mouw waar iedereen enthousiast over is. Hoe doet zo iemand dat? En belangrijker: kun jij dat ook leren? In deze energieke, hands-on training leren we je essentiële tips en tricks om jezelf en je ideeën net zo sterk neer te zetten.

Wat gaan we doen?

Programma

  • Je ontdekt hoe je meer indruk maakt door jezelf slim neer te zetten.
  • We geven je handige manieren om meteen een band op te bouwen met je toehoorder.
  • Je leert onze razendsnelle techniek waarmee je simpel ‘op de hand’ verhalen ontwerpt.
  • Je ontdekt welke elementen van je verhaal altijd onthouden worden en indruk maken, dus wat je kunt gebruiken om te ‘scoren’.
  • We leren je hoe je een overtuigend verhaal ontwerpt waarmee je jouw omgeving van hun sokken blaast.

Storydesign is een hele sterke methode om snel een goed verhaal op te bouwen. Je leert in korte tijd tot de kern van je boodschap te komen en geeft je een kapstok om de opbouw aan op te hangen. Aanrader!

Jordi Scholten

Strategy Consultant at ABN AMRO Bank N.V.

Onze trainers

Dit zijn de trainers die jij tegen kan komen tijdens de training

Ali Sultan

Trainer / Trainingsacteur

Ali Sultan (1986) studeerde aan de Toneelschool Maastricht en heeft jarenlange ervaring met acteren, regisseren en trainingsacteren. Hij werkt ook als trainer en leert teams om plezieriger, inclusiever en effectiever samen te werken. Daarbij staan verbinding, communicatie en het durven bespreken van verschillen centraal.

Lees meer over Ali Sultan

Thijs Feenstra

Trainer

Thijs Feenstra (1959) is presentatietrainer bij Nobbe Mieras trainingen. Hij studeerde in 1984 af aan de Hogeschool voor de Kunsten te Kampen als eerstegraads theaterdocent. Na zijn studie werkte hij als acteur voor film (o.a. ‘Zwartboek’ en ‘Brief voor de Koning’) en televisie (o.a. ‘Bureau Kruislaan’ en ‘Baantjer’). Als theateracteur was Thijs verbonden aan de gezelschappen ‘Tryater’ en ‘De Appel’. Sinds 2000 werkt Thijs als trainingsacteur en communicatietrainer. Hij heeft een brede ervaring opgebouwd binnen verschillende werkvelden. Hij weet als geen ander hoe een verhaal overtuigend verteld moet worden, en welke mechanismen daarbij een rol spelen.

Lees meer over Thijs Feenstra

Ina Giesen

Accountmanager / Trainer

Ina Giesen (1970) is accountmanager en presentatietrainer bij Nobbe Mieras trainingen. Zij volgde haar theateropleiding aan de Hogeschool voor de Kunsten te Arnhem. Tijdens haar studie ontwikkelde Ina organisatietrainingen en werkte ze als organisatieadviseur in complexe veranderingstrajecten. Ina gebruikt theatertechnieken en methoden in trainingen gericht op presentatie, communicatie en samenwerking. Ina werkte met hoogopgeleide professionals in de gezondheidszorg, het bedrijfsleven, de cultuur en de wetenschap. Door haar achtergrond wordt Ina vaak gevraagd voor trainingstrajecten op het gebied van change en persoonlijke effectiviteit. In haar vrije tijd werkt ze met veel passie aan theater/film producties. Elementen uit deze vrije producties vinden hun weg naar trainingen. Hierdoor blijft haar aanpak onbevangen en fris.

Lees meer over Ina Giesen

De locaties

Dit zijn de locaties waar we onze trainingen geven

Waarom Nobbe Mieras

  • Trainers die uit het theater komen én evidence-based werken
  • Preferred supplier van gerenommeerde bedrijven aan de Zuidas
  • Een gemiddelde score van 9,3 uit honderden ervaringen op Springest

Is dit de training die je zoekt? Meld je aan!

Optie nemen Brochure aanvragen

Inschrijven

Kies een datum & locatie.

15 oktober Amsterdam

09.30 - 17.30

Inschrijven voor deze datum
23 oktober Zeist

09.30 - 17.30

Inschrijven voor deze datum
Meer data

Liever individuele coaching?

Bel ons op +31 (0)26 446 30 02 of mail ons via info@nobbemieras.nl.