Lezingen

Alle onze lezingen zijn interactief met een afwisselende mix van theorie, voorbeelden en oefeningen. Ze geven nieuwe inzichten en vaardigheden op het gebied van beeldvorming, profilering en zelfmanagement. De duur van een lezing is 30 minuten tot max. 1,5 uur, waarbij het aantal deelnemers onbeperkt is.
Wil je een langere sessie? Al onze lezingen zijn ook als workshop verkrijgbaar.

Liever een workshop?

Contact

Zoek je een dynamische lezing of workshop voor jouw organisatie? Nobbe Mieras verzorgt prikkelende, interactieve sessies met diepgang. We verzorgen sessies van 30 minuten tot een dagdeel.

Gebaseerd op actueel onderzoek

Nobbe Mieras is betrokken bij onderzoek van Princeton University en Universiteit Utrecht. Hierdoor kunnen we de meest recente inzichten over stereotypen met het publiek delen.

Als je het lastig vindt om scherp te krijgen wat interessant zou zijn voor jouw event, neem dan gerust contact met ons op. We hebben veel ervaring met het ontwerpen van workshops en lezingen op maat voor groepen en denken graag met je mee over de mogelijkheden.

Liever een workshop?

We hebben een scala aan beproefde workshops over beeldvorming en stereotypering
Het is mogelijk om met meerdere trainers tegelijkertijd workshops te laten verzorgen.
Workshops kunnen ook in een groter geheel ingepast worden. Zo kan bijvoorbeeld een congres of een studiedag gedeeltelijk ingevuld worden door een workshop over beeldvorming.

We hebben ook uitgebreide ervaring in het verzorgen van interactieve online sessies met groepen.