Cases

Lees hier de verhalen van onze klanten.

Jelke Notten / Lead Talent Development RTL Nederland

Ik had al eens trainingen storytelling gevolgd, maar die waren vaak heel theatraal. Wat me aantrok in jullie aanbod was dat er ook een link gelegd werd naar de bedrijfsomgeving.

Jelke biedt een aantal keer per jaar de training Storydesign en Storytelling aan

Lees de ervaringLees meer over Ik had al eens trainingen storytelling gevolgd, maar die waren vaak heel theatraal. Wat me aantrok in jullie aanbod was dat er ook een link gelegd werd naar de bedrijfsomgeving.
Catie Crossman / Accenture

Het is lastig om concreet te maken wat het betekent om een inclusieve leider te zijn. Daarom is het programma dat Nobbe Mieras uitvoert zo essentieel.

Catie ontwikkelde samen met Nobbe Mieras het Inclusive Leadership Program

Lees de ervaringLees meer over Het is lastig om concreet te maken wat het betekent om een inclusieve leider te zijn. Daarom is het programma dat Nobbe Mieras uitvoert zo essentieel.
Jan Willem Verkiel / Havenbedrijf Rotterdam

“Ik zag dat rapporten vaak onderin een la terecht kwamen. Dat had te maken met het gebrek aan capaciteit om overtuigende verhalen te vertellen.”

Jan Willem liet zijn afdeling de training Storydesign en Storytelling volgen

Lees de ervaringLees meer over “Ik zag dat rapporten vaak onderin een la terecht kwamen. Dat had te maken met het gebrek aan capaciteit om overtuigende verhalen te vertellen.”
Bregje van den Hout / ABN AMRO

“Het is best lastig om het belang van klantbeleving in een blauwe bank bij iedereen tussen de oren te krijgen. Door de training kregen we toch iedereen mee.”

Lees de ervaringLees meer over “Het is best lastig om het belang van klantbeleving in een blauwe bank bij iedereen tussen de oren te krijgen. Door de training kregen we toch iedereen mee.”

Wij werken voor

Nobbe Mieras is preferred supplier van Accenture, KLM, Het Havenbedrijf, ABN AMRO, KPN, Deloitte, Achmea, Rabobank en de Dienst Publiek en Communicatie van het Ministerie van Algemene Zaken.